Ambassadeur van het leven

‘Bij beslissingen rond het levenseinde komen veel emoties kijken. Het is fijn mensen daarbij te kunnen helpen.’

Lees mijn verhaal

Diederik

Diederik

Diederik

Wanneer je zus, ouder, partner of andere naaste in het ziekenhuis belandt, komen er allerlei vragen op je af. Zeker als het levenseinde dichterbij komt. Welke behandelmogelijkheden zijn er nog? Hoe ver ga je met zorg op de intensive care? Is reanimatie in alle gevallen nog wenselijk? Willen we het leven maximaal verlengen, of moeten we eerder onze grens weten? Complexe vraagstukken, en al helemaal als het gaat om iemand die je erg dierbaar is. De NPV biedt hulp bij precies deze vragen. Achter de NPV-Advieslijn staan 24 uur per dag, 7 dagen per week, experts voor je klaar. Professionals uit de zorg met een christelijke achtergrond die je helpen bij het nemen van dit soort moeilijke beslissingen.

Ook ambassadeur worden?

De NPV is ambassadeur van het leven! We maken ons hard voor de beschermwaardigheid van ieder leven, vanaf het prille begin tot aan het levenseinde. Wanneer u dat nodig heeft, helpen we met persoonlijk advies bij medisch-ethische vragen. En onze duizenden vrijwilligers helpen iedereen die daaraan behoefte heeft.

Wilt u ons helpen om hiermee door te gaan? Word dan lid en ontvang een mooi abonnement of een ander cadeau naar keuze. Bent u al lid? Werf dan een lid voor de NPV en ontvang hetzelfde. U kunt hier lezen hoe de actie werkt.

Nu snel lid worden!

Behaald

432 leden

29%
Ook ambassadeur worden?

Lees onze ambassadeursverhalen

Mirjam

Mirjam

Deborah

Deborah

Hans

Hans

Joanne

Joanne

Catherine

Catherine