Ledenvoordelen

Speciaal voor u zijn er NPV-ledenvoordelen

Met uw NPV-lidmaatschap steunt u de zorg voor het leven. Tegelijk kunt u als NPV-lid gebruikmaken van verschillende ledenvoordelen. Bij gebruik van de voordelen wordt u gevraagd om uw contributiebrief (of kopie), contributiemail of uw unieke NPV-relatienummer te laten zien/af te geven. Uw relatienummer vindt u bovenaan de (contributie)brieven van de NPV of op de adresdrager bij ledenmagazine ZORG.

 

Vergoeding van uw lidmaatschap

Een aantal zorgverzekeraars, waaronder De christelijke zorgverzekeraar, vergoedt (een deel van) uw NPV-lidmaatschap. Lees hier meer.

 

 

De NPV-Levenswensverklaring

Uw wil vastgelegd voor later

In elk leven kan een moment komen dat iemand zijn wil niet meer kan aangeven. Door een ongeluk bijvoorbeeld, of door langzaam voortschrijdende dementie. Voor die momenten is er de NPV-Levenswensverklaring, met heldere uitgangspunten voor de zorg bij ziekte of sterven. Gebaseerd op het christelijke beginsel dat leven waardevol is en bescherming verdient. Zo weet de arts wat u wilt. In deze wilsverklaring wijst u ook een vertegenwoordiger aan. Die kan met uw behandelaars overleggen over passende zorg. Een geruststellend idee.

Uw voordeel

De NPV-Levenswensverklaring is voor NPV-leden en kost eenmalig € 50. Voor verzekerden van De christelijke zorgverzekeraar is de NPV-Levenswensverklaring kosteloos.

De christelijke zorgverzekeraar

Pro Life Zorgverzekeringen heet vanaf 1 september 2023 De christelijke zorgverzekeraar.
De christelijke zorgverzekeraar vindt net als de NPV dat elk mensenleven bescherming en zorg verdient. De christelijke zorgverzekeraar geeft vergoedingen voor specifiek christelijke hulp, zoals: online zelfhulp, stilte retraite, relatiecursussen, psychische zorg en verblijf in een herstellingsoord.

Uw voordeel

Als NPV-lid krijgt u*:

  • eenmalig een vergoeding voor de NPV-Levenswensverklaring.
  • 8% korting op een aanvullende (tandarts)verzekering op uw eigen polis; NPV-jongeren ontvangen 15% korting.

Als NPV-lid krijgt u bij een aanvullende verzekering meer voordelen*:

  • vergoeding van uw NPV-lidmaatschap.
  • Extra Aanvullend Ledenpakket met extra vergoedingen.

* Toelichting

  • Alle voordelen bij De christelijke zorgverzekeraar gelden alleen voor NPV-leden met eventueel een aanvullende verzekering en dus niet voor gezinsleden.
  • Informatie en voorwaarden vindt u op:
    NPV-leden
    NPV-jongerenleden

U kunt ook bellen met De christelijke zorgverzekeraar via (071) 308 38 88.

Klik hier voor meer informatie over het declareren van uw NPV-contributie bij De christelijke zorgverzekeraar.

De Roode Roos – vitaminen en voedingssupplementen

NPV-leden kunnen met korting producten, zoals vitaminen en voedingssupplementen, bestellen bij De Roode Roos. Als u voor het eerst een bestelling plaatst, dient u een betaalbewijs van uw NPV-lidmaatschap mee te sturen.

Voor meer informatie, zie derooderoos.nl.

Buitenhorst – Vers & Smakelijk

Middenin natuurgebied De Kraats in Bennekom (2 minuten vanaf Veenendaal-Oost) vindt u Buitenhorst Vers & Smakelijk. Buitenhorst is gevestigd langs een prachtige fietsroute, rond knooppunt 25. Dit gebied – de Binnenveldse Hooilanden – is ook zeer populair voor wandelaars. Buitenhorst is een werk-leerbedrijf voor jongeren met autisme. Alle  producten worden huisgemaakt en zijn van hoge kwaliteit.

Uw voordeel

Als NPV-lid ontvangt u 15% korting op fietspicknick De Grift en fietspicknick De Kraats. U betaalt voor fietspicknick De Grift geen € 21,95 p.p., maar € 18,65 p.p. En voor fietspicknick De Kraats betaalt u geen € 16,95 p.p., maar € 14,40 p.p. Graag 1 dag van tevoren het picknickformulier op de website invullen. Kies hierbij de optie ‘betalen bij het afhalen van de bestelling’ zodat, op vertoon van uw NPV-contributiebrief, de korting wordt verrekend. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via (0318) 73 42 05. De picknicks kunnen in een fietstas worden meegenomen. Tip: Neem zelf een kleedje mee.

Lekker vertrouwd in Oss

Bij lunchrestaurant Lekker vertrouwd wordt gewerkt met lokale ingrediënten en streekproducten. Eigenaar en kok Patrick Passage werkt samen met zijn personeel (met een afstand tot de arbeidsmarkt) aan uw heerlijke lunch.

Uw voordeel

Op vertoon van uw contributiebrief (of kopie) ontvangt u als NPV-lid 20% korting op een bestelling bij Lekker vertrouwd in Oss, met uitsluiting van alcoholische drankjes.

Veense Wolhandel

De Veense Wolhandel wordt gerund door een gezin dat sloffen, kussens, 4-seizoenen dekbedden, fietszadelhoezen en vachten verkoopt van pure schapenwol. Naast wolproducten verkopen ze ook huidverzorgingsproducten die gebaseerd zijn op wolvet (lanoline).

Uw voordeel

Als NPV-lid krijgt u 10% korting in de webshop. Hiervoor gebruikt u de waardebonfunctie in de winkelmand met de code NPV2024. Neem een kijkje in de webshop om te zien of er iets leuks of nuttigs voor u bijzit. Via Veensewolhandel.nl is dit bedrijf op Instagram te volgen.

De letselschadeadvocaten van BVD

Als u te maken hebt (gehad) met een bedrijfsongeval, verkeersongeluk of een medische fout, staat uw leven in een keer op zijn kop. Naast lichamelijk en misschien ook psychisch letsel, kunt u ineens niet meer werken en verliest u mogelijk uw inkomen. Voor korte tijd, een langere periode of soms zelfs definitief.

Letselschadeadvocaten van BVD advocaten weten hoe ingrijpend deze situatie is. Met kennis van zaken komen ze op voor uw belangen. In overleg met de wederpartij of in een gerechtelijke procedure. Zo kunt u, ondanks de soms onherstelbare schade, toch weer de draad van uw leven oppakken.

Uw voordeel

We komen persoonlijk bij u thuis. Voor NPV-leden is dat gratis. Natuurlijk bent u ook welkom bij een van de vestigingen. Zie voor meer informatie bvd-advocaten.nl/sectoren/letsel.

De NPV is niet verantwoordelijk voor de (overige) aangeboden producten dan wel uitingen of werkwijze van de partner die het ledenvoordeel aanbiedt. Ook is de NPV niet verantwoordelijk voor tekstfouten of schade als gevolg van intrekking van een ledenvoordeel door een partner.