Ledenvoordelen

Als lid van de NPV kunt u - naast de spreekuren en de vrijwilligers thuishulp van de NPV - gebruikmaken van verschillende ledenvoordelen. Bij gebruik van de voordelen wordt u gevraagd om (een kopie) van uw contributiebrief of contributie e-mail te laten zien, of uw unieke NPV-relatienummer af te geven. Uw relatienummer vindt u bovenaan de (contributie)brieven van de NPV.

Vergoeding van uw lidmaatschap

De NPV is lid van Patiëntenfederatie Nederland, de koepelorganisatie voor patiëntenorganisaties. Een aantal zorgverzekeraars, waaronder Pro Life Zorgverzekeringen, vergoedt (een deel van) uw NPV-lidmaatschap. Lees hier welke verzekeraars een lidmaatschap vergoeden.

De NPV-Levenswensverklaring

Uw wil vastgelegd voor later

In elk leven kan een moment komen dat iemand zijn wil niet meer kan aangeven. Door een ongeluk bijvoorbeeld, of door langzaam voortschrijdende dementie. Voor die momenten is er de NPV-Levenswensverklaring, met heldere uitgangspunten voor de zorg bij ziekte of sterven. Gebaseerd op het christelijke beginsel dat leven waardevol is en bescherming verdient. Zo weet de arts wat u wilt. In deze wilsverklaring wijst u ook een vertegenwoordiger aan. Die kan met uw behandelaars overleggen over passende zorg. Een geruststellend idee.

Uw voordeel

De NPV-Levenswensverklaring is voor NPV-leden en kost € 25.

Buitenhorst – Vers & Smakelijk

Midden in het natuurgebied De Kraats (Bennekom en 2 minuten van Veenendaal – Oost) vindt u Buitenhorst Vers & Smakelijk. Wij zijn gevestigd langs een prachtige fietsroute, rond knooppunt 25. Dit gebied – de Binnenveldse Hooilanden – is ook zeer populair voor wandelaars. Wij zijn een werk-leerbedrijf voor jongeren met autisme. Al onze producten worden huisgemaakt en zijn van hoge kwaliteit.

Uw voordeel

Als NPV-lid ontvangt u op vertoon van uw contributiebrief (of een kopie hiervan) 20% korting op een picknick naar keuze. U betaalt voor een Picknick regular dan geen
€ 10 p.p., maar € 8 p.p. of voor een Picknick luxe geen € 15,50 p.p., maar € 12,40 p.p. Graag 1 dag van te voren het picknickformulier op de website invullen of neem rechtstreeks contact op via (0318) 73 42 05. De picknicks kunnen in een fietstas worden meegenomen en deze zijn coronaproof af te halen! Tip: Neem zelf een kleedje mee.

CORPUS – reis door de mens

In CORPUS beleeft u in 55 minuten een spectaculaire ‘reis door de mens’. Dat is uniek in Nederland, zelfs in de hele wereld. Nergens anders krijgt u zo’n bijzonder doorkijkje in het functioneren van de mens. U leert hoe het lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en wat u moet doen om het gezond te houden. Veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven, dat is het motto van CORPUS.

Uw voordeel

€ 5 korting op de entreeprijs op vertoning van uw contributiebrief (of een kopie daarvan) op de bezoekdatum. U betaalt geen € 18,25, maar € 13,25. Er is géén beperking op het aantal personen dat via een NPV-lidmaatschap met korting naar binnen mag.

Bestel uw kaarten telefonisch via (071) 751 02 00 en vermeld daarbij dat u NPV-lid bent.

Brownies & Downies Tiel

Brownies & downieS: de naam zegt het. Het eerste verwijst naar de lekkernij die hier standaard bij de koffie hoort en het tweede naar het personeel dat ze maakt en serveert.

Uw voordeel

Brownies & downieS Tiel: Op vertoon van uw contributiebrief (of een kopie hiervan) ontvangt u als NPV-lid bij bestelling van een taartje bij Brownies & Downies in Tiel een gratis kopje koffie.

 

Lekker vertrouwd in Oss

Bij lunchrestaurant ‘Lekker vertrouwd‘ wordt gewerkt met lokale ingrediënten en streekproducten. Eigenaar en kok Patrick Passage werkt samen met zijn personeel (met een afstand tot de arbeidsmarkt) aan uw heerlijke lunch.

Uw voordeel

Op vertoon van uw contributiebrief (of een kopie hiervan) ontvangt u als NPV-lid 20% korting op een bestelling bij ‘Lekker vertrouwd in Oss‘, met uitsluiting van alcoholische drankjes.

Pro Life zorgverzekeringen

Pro Life, dat betekent: voor het leven. Pro Life ziet het leven als een wonder, een geschenk van God. Pro Life vergoedt geen medische handelingen die het leven beëindigen of ingrijpend veranderen en biedt toegang tot christelijke zorg.

Uw voordeel

NPV-leden kunnen gebruikmaken van de collectiviteitskorting die de NPV heeft afgesproken met Pro Life. U kunt korting krijgen op de basisverzekering en de aanvullende pakketten. Daarnaast vergoedt Pro Life uw lidmaatschap van de NPV als u aanvullend verzekerd bent. De kosten voor de NPV-Levenswensverklaring worden ook vergoed als u verzekerd bent bij Pro Life Zorgverzekeringen.

 

Het concrete ledenvoordeel kun u inzien op www.prolife.nl/npv of bel (033) 422 81 88. Voor informatie over het declareren van uw NPV-contributie bij Pro Life Zorgverzekeringen klik dan hier.

De Roode Roos – vitaminen en voedingssupplementen

NPV-leden kunnen met korting producten zoals vitaminen en voedingssupplementen bestellen bij postorderbedrijf De Roode Roos. Als u voor het eerst bestelt bij De Roode Roos dient u een betaalbewijs van uw NPV-lidmaatschap mee te sturen.

Voor meer informatie, zie de website www.derooderoos.nl.

Let’s help – (letsel)schadedienst

De advocaten en medewerkers van Let’ s help zijn gespecialiseerd in het voeren van discussies over aansprakelijkheid en schade.

Uw voordeel

NPV-leden kunnen voor deskundig advies contact opnemen met Let’s help, de letselschadedienst, uitgevoerd door BVD advocaten. Als u dat wilt, komen we bij u thuis voor overleg.

Voor meer informatie, zie de website www.letshelp.nl.