Ledenvoordelen

Als lid van de NPV kunt u - naast de spreekuren en de vrijwilligers thuishulp van de NPV - gebruikmaken van verschillende ledenvoordelen. Bij gebruik van de voordelen wordt u gevraagd om (een kopie) van uw contributiebrief of contributie e-mail te laten zien, of uw unieke NPV-relatienummer af te geven. Uw relatienummer vindt u bovenaan de (contributie)brieven van de NPV.

Vergoeding van uw lidmaatschap

Een aantal zorgverzekeraars vergoedt (een deel van) uw NPV-lidmaatschap. Lees hier meer.

De NPV-Levenswensverklaring

Uw wil vastgelegd voor later

In elk leven kan een moment komen dat iemand zijn wil niet meer kan aangeven. Door een ongeluk bijvoorbeeld, of door langzaam voortschrijdende dementie. Voor die momenten is er de NPV-Levenswensverklaring, met heldere uitgangspunten voor de zorg bij ziekte of sterven. Gebaseerd op het christelijke beginsel dat leven waardevol is en bescherming verdient. Zo weet de arts wat u wilt. In deze wilsverklaring wijst u ook een vertegenwoordiger aan. Die kan met uw behandelaars overleggen over passende zorg. Een geruststellend idee.

Uw voordeel

De NPV-Levenswensverklaring is voor NPV-leden en kost € 25.

Buitenhorst – Vers & Smakelijk

Midden in het natuurgebied De Kraats (Bennekom en 2 minuten van Veenendaal – Oost) vindt u Buitenhorst Vers & Smakelijk. Wij zijn gevestigd langs een prachtige fietsroute, rond knooppunt 25. Dit gebied – de Binnenveldse Hooilanden – is ook zeer populair voor wandelaars. Wij zijn een werk-leerbedrijf voor jongeren met autisme. Al onze producten worden huisgemaakt en zijn van hoge kwaliteit.

Uw voordeel

Als NPV-lid ontvangt u op vertoon van uw contributiebrief (of een kopie hiervan) 20% korting op een picknick naar keuze. U betaalt voor een Picknick regular dan geen
€ 10 p.p., maar € 8 p.p. of voor een Picknick luxe geen € 15,50 p.p., maar € 12,40 p.p. Graag 1 dag van te voren het picknickformulier op de website invullen of neem rechtstreeks contact op via (0318) 73 42 05. De picknicks kunnen in een fietstas worden meegenomen en deze zijn coronaproof af te halen! Tip: Neem zelf een kleedje mee.

Lekker vertrouwd in Oss

Bij lunchrestaurant ‘Lekker vertrouwd‘ wordt gewerkt met lokale ingrediënten en streekproducten. Eigenaar en kok Patrick Passage werkt samen met zijn personeel (met een afstand tot de arbeidsmarkt) aan uw heerlijke lunch.

Uw voordeel

Op vertoon van uw contributiebrief (of een kopie hiervan) ontvangt u als NPV-lid 20% korting op een bestelling bij ‘Lekker vertrouwd in Oss‘, met uitsluiting van alcoholische drankjes.

De Roode Roos – vitaminen en voedingssupplementen

NPV-leden kunnen met korting producten zoals vitaminen en voedingssupplementen bestellen bij postorderbedrijf De Roode Roos. Als u voor het eerst bestelt bij De Roode Roos dient u een betaalbewijs van uw NPV-lidmaatschap mee te sturen.

Voor meer informatie, zie de website www.derooderoos.nl.

Let’s help – (letsel)schadedienst

De advocaten en medewerkers van Let’ s help zijn gespecialiseerd in het voeren van discussies over aansprakelijkheid en schade.

Uw voordeel

NPV-leden kunnen voor deskundig advies contact opnemen met Let’s help, de letselschadedienst, uitgevoerd door BVD advocaten. Als u dat wilt, komen we bij u thuis voor overleg.

Voor meer informatie, zie de website www.letshelp.nl.