Ons netwerk van ondernemers

De NPV komt op voor goede zorg en voor de bescherming van elk leven. Het terugbrengen van de waardering voor het leven in de Nederlandse samenleving is voor ons dan ook een belangrijke doelstelling. De NPV draagt hieraan onder meer bij door het geven van (terminale)thuishulp via vrijwilligers en door het houden van lezingen en toerustingsbijeenkomsten over bijvoorbeeld eenzaamheid.

Daarnaast is de NPV medeorganisator van campagnes – bijvoorbeeld tijdens de Week van het leven – met als doel het gesprek op gang brengen over thema’s die nog steeds in de taboesfeer liggen, zoals abortus en het gebrek aan volledige informatie hierover.

In het verleden kon de NPV met dit soort campagnes en de beschikbare middelen niet het bereik realiseren dat zij voor ogen had. Om deze schaal te vergroten is de NPV met een aantal ondernemers om tafel gegaan rond de vraag: hoe kunnen we het geluid van leven terugbrengen in Nederland? Zo zag NPV-Ondernemer voor het leven het levenslicht. Een initiatief met en voor ondernemers, waarbij ondernemers met hun middelen, netwerk en inventieve en creatieve ideeën bijdragen aan het tot stand brengen en lanceren van campagnes met een groter bereik.


Ons netwerk van ondernemers

NPV-Ondernemers versterken het geluid dat:

  • elk (ongeboren) mensenleven kostbaar is en bescherming verdient;
  • mensen met een beperking welkom moeten blijven in onze samenleving;
  • de aanpak van eenzaamheid onze gezamenlijke zorg is.

Wat biedt de NPV aan ondernemers?

  • De gelegenheid het geluid te versterken dat ieder leven waardevol is.
  • Ruimte voor maatwerk en meedenken in campagnes.
  • 1 à 2 keer per jaar een inspiratie -en netwerkbijeenkomst.
  • De mogelijkheid om genoemd worden op de NPV-website als NPV-Ondernemer.
  • Logo ‘NPV-Ondernemer voor het leven’ en certificaat.
  • De mogelijkheid eenmalig genoemd te worden in ons ledenblad ZORG met een oplage van 50.000 exemplaren.
  • Participatie in een ondernemersnetwerk met hart voor mensenlevens.

Maak kennis met onze ondernemers

Hieronder kunt u kennismaken met een aantal NPV-Ondernemers. Het netwerk is groter, maar sommigen kiezen ervoor om wat anoniemer te blijven en staan daarom niet in dit overzicht. Tijdens de bijeenkomsten zult u hen wél ontmoeten. Wilt u vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van onze bijeenkomsten en overige activiteiten? Dit kunt u aangeven door een e-mail te sturen naar Eline Borgdorff.
.

Sam de Vos

Sam+

Gerwin de Vries

Drukkerij Zalsman

Steven van Westreenen

VanWestreenen

Peter Verwoert

Overwijk koffiesystemen

Paulus van Gilst

Van Manen Zonwering

Theo van den Brink

Drukkerij AMV

Arjan van Dijke

DB Keukens

Rochus Hardeman

Rochus Relatiegeschenken

Maarten Ploeg

WSP Systems

Kees Thoutenhoofd

ISO GROEP

Onze projecten

De NPV-Ondernemers voor het leven financieren en denken dit jaar mee in projecten tegen eenzaamheid. Met deze projecten hebben we doelgroepen van alle leeftijden op het oog, maar in het bijzonder ouderen die soms zelfs een ‘voltooid leven’ ervaren, doordat echte verbinding met naasten is teruggelopen of ontbreekt. NPV-Ondernemers maken in 2021 de volgende projecten mogelijk.

Ook NPV-Ondernemer worden?

Bent u ondernemer en wilt u concrete projecten en campagnes steunen die het geluid van leven terugbrengen in Nederland? Voor een bedrag vanaf € 1.000 per jaar kunt u al deelnemen aan ons ondernemersnetwerk. Van harte welkom! U kunt zich hier aanmelden als NPV-Ondernemer voor het leven. Wilt u eerst nog wat meer weten? Neem dan contact op met Eline Borgdorff.

Op de hoogte blijven?

Wilt u vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten en bijeenkomsten? Geef dan hier uw e-mailadres door. Wij zullen u dan op een verzendlijst plaatsen. U kunt zich op elk gewenst moment weer afmelden via de afmeldlink in de betreffende e-mail.

“Ik ben blij dat er een organisatie bestaat zoals de NPV, die opkomt voor goede zorg en de bescherming van elk leven.”