Als kerk een gift geven

Dankzij de steun van kerken kan de NPV meer mensen helpen via onze vrijwillige thuishulp en advieslijn. Ook kunnen wij dankzij deze steun een krachtiger geluid laten horen in politiek Den Haag. Daarnaast kunnen wij grotere campagnes organiseren via de media en meer publicaties uitbrengen in kranten en tijdschriften. Zo helpen kerken mee om een positieve en krachtige boodschap uit te dragen in Nederland, vóór waardevol leven.


Wilt u met uw kerk bijdragen aan de zorg voor het leven?

Overweeg dan een gift aan de NPV. Dit is voor ons werk een grote steun in de rug! U kunt uw gift overmaken naar bankrekening NL60 RABO 0365 1443 20  ten name van NPV, onder vermelding van plaatsnaam én de naam van uw kerk. U kunt ook een gift geven door gebruik te maken van het donatieformulier voor kerken. Andere mogelijkheden om als kerk bij te dragen aan de zorg voor het leven vindt u hier.

Kunnen wij u nog ergens mee helpen?

Heeft u behoefte aan informatiemateriaal of artikelen voor uw kerkblad voor het informeren van uw gemeenteleden? Laat het ons weten via onze afdeling Communicatie. Heeft u een andere vraag over het steunen van de NPV? Neem dan contact op met Eline Borgdorff.

Doneer in enkele stappen

Mijn kerk geeft aan de NPV

Doelen die u kunt steunen

Hieronder vindt u enkele bestedingsdoelen die u als kerkelijke gemeente met uw gift kunt mogelijk maken. Als u liever een algemene gift wilt geven dan kunt u dit aangeven op het donatieformulier voor kerken.

Waar meest nodig

Maak de voortgang van ons
werk vóór de zorg voor
waardevol leven mogelijk.

Doneren

NPV-Advieslijn

Maak persoonlijk advies
mogelijk voor mensen met
medisch-ethische dilemma’s.

Doneren

NPV-Thuishulp

Help ons vrijwillige thuishulp
geven aan mensen die hulp
nodig hebben of eenzaam zijn.

Doneren

Stem vóór het leven

Steun onze campagnes, publicaties en lobby vóór (ongeboren) leven.

Doneren

“Ik ben blij dat er een organisatie bestaat zoals de NPV, die opkomt voor goede zorg en de bescherming van elk leven.”