Collecte houden voor de NPV

Dankzij de steun van kerken kan de NPV meer mensen helpen via onze vrijwillige thuishulp en advieslijn. Ook kunnen wij dankzij deze steun een krachtiger geluid laten horen in politiek Den Haag. Daarnaast kunnen wij grotere campagnes organiseren via de media en meer publicaties uitbrengen in kranten en tijdschriften. Zo helpen kerken mee om een positieve en krachtige boodschap uit te dragen in Nederland, vóór waardevol leven.

 


Wilt u als kerk bijdragen aan de zorg voor het leven?
Overweeg dan om een collecte te organiseren, of de NPV op uw collecterooster te plaatsen. Dit is voor ons werk een grote steun in de rug! Als u meer wilt weten over de verschillende bestedingsdoelen waar u als kerk voor kunt collecteren, kijk dan hier. Andere mogelijkheden om als kerk bij te dragen aan de zorg voor het leven vindt u hier.

Kunnen wij u nog ergens mee helpen?
Heeft u behoefte aan informatiemateriaal, artikelen voor uw kerkblad, of informatie om de voorgenomen collecte onder de aandacht te brengen bij uw gemeenteleden? Laat het ons weten via onze afdeling Communicatie. Heeft u een andere vraag over het steunen van de NPV? Neem dan contact op met Eline Borgdorff.

Gift overmaken?
U kunt uw kerkelijke gift overmaken naar bankrekening NL60 RABO 0365 1443 20  ten name van NPV, onder vermelding van plaatsnaam én de naam van uw kerk. U kunt ook een gift geven door gebruik te maken van het donatieformulier voor kerken. Als u meer wilt weten over de verschillende bestedingsdoelen waar u als kerk voor kunt collecteren, kijk dan hier.

 

Collecte houden voor de NPV
Instead of show do a slideDown function