Communicatie

De NPV heeft veel waardevolle producten, diensten en standpunten over medisch-ethische onderwerpen waar iedereen tijdens zijn leven mee te maken kan krijgen. Maar als mensen niet van het bestaan daarvan afweten, kunnen ze er niet hun voordeel mee doen. Onze afdeling Communicatie werkt daarom iedere dag hard aan het vergroten van de bekendheid van de NPV en haar producten, diensten en standpunten. Ook zijn we het eerste aanspreekpunt voor de pers. We zijn bereikbaar via communicatie@npvzorg.nl en (0318) 54 78 88.

 

Geerlof de Jong

Manager Communicatie

Ellen Eggebeen

Communicatieadviseur

Wendelmoed Knol-Nap

Communicatieadviseur

Jannet van Vliet

Communicatiemedewerker

Financi√ęle administratie

Het beheren van de administratie, het opstellen van financi√ęle rapportages en het ondersteunen bij ICT: dat zijn zomaar wat werkzaamheden van onze financi√ęle administratie.¬†Voor vragen over de administratie kunt u contact opnemen met administratie@npvzorg.nl. Facturen kunnen worden opgestuurd naar facturen@npvzorg.nl of naar Postbus 178, 3900 AD¬† Veenendaal.

 

André Ploeg

Administrateur

Wim Karman

Vrijwilliger financi√ęle en ledenadministratie

Fondsenwerving

De NPV wil zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden om bij te dragen aan de zorg voor kwetsbaar leven. Daar zet onze fondsenwerving zich voor in. Hoe meer leden en donateurs ons werk steunen, hoe meer mensen wij kunnen helpen. Ook kunnen we door extra giften nog krachtiger onze boodschap vóór het leven uitdragen in politiek Den Haag en in de samenleving. Heeft u vragen over de financiering van onze activiteiten, campagnes en projecten? Of wilt u hieraan bijdragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Eline Borgdorff

Adviseur Relaties & Fondsen

Secretariaat & Ledenservice

De afdeling Secretariaat & Ledenservice is een belangrijke spil in onze organisatie. Het secretariaat ondersteunt de medewerkers van de NPV en voert daarnaast werkzaamheden uit voor lokale afdelingen. Onze secretaresses zijn te bereiken via secretariaat@npvzorg.nl.

De medewerkers van onze ledenservice zijn tevens receptioniste. Ze zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor leden, hulpvragers, afdelingsbestuurders en relaties die telefonisch contact opnemen met de NPV. Voor vragen over uw lidmaatschap of het doorgeven van een wijziging kunt u bij hen terecht. Geef uw wijziging door via de contactpagina of e-mail uw vraag naar ledenservice@npvzorg.nl. Spreekt u liever een medewerker, neem dan contact met ons op via (0318) 54 78 88.

 

Directiesecretaresse

Directiesecretaresse

Corina van den Heuvel

Secretaresse

Nellie van Oort

Secretaresse, ondersteuning Thuishulp & Afdelingszaken

Marieke Valkenburg

Secretaresse

Henrieke Vos

Secretaresse, ondersteuning Thuishulp & Afdelingszaken

Esther Beeuwkes

Secretaresse/Receptioniste

Francina van Klaveren

Receptioniste

Jannie Rutten

Medewerker ledenservice & NPV-Levenswensverklaring