Contributie NPV – lidmaatschap 2024

Informatie betaling contributienota NPV – Lidmaatschap 2024

De meeste vragen die wij ontvangen gaan over het bankrekeningnummer of IBAN en de omschrijving of betalingskenmerk. Kijk hieronder bij ‘veel gestelde vragen’ mogelijk kunnen wij op deze wijze uw vraag beantwoorden.

Is uw vraag nog niet beantwoord? Mail dan naar ledenservice@npvzorg.nl.

 

Veelgestelde vragen

Het nieuwe bankrekeningnummer is NL13 BUKK 1893 8482 57 ten name van de NPV.

Wij werken vanaf nu samen met Buckaroo, daarvoor staat BUKK in het bovenstaande IBAN nummer.

Het is echter geen probleem als u gebruik maakt van ons vertrouwde banknummer NL11 INGB 0004 7118 88

Voor het betalen van de contributie gebruikt u het kenmerk dat vermeld staat op de brief. Als u de 20 cijfers in uw bankomgeving niet kwijt kunt in de vakjes van het Betalingskenmerk dan kunt u de cijfers plaatsen bij OMSCHRIJVING.

Gelieve hierbij geen punten of streepjes toevoegen. Dan wordt de betaling niet herkend.

Wordt uw contributie al automatisch afgeschreven en wilt u daarnaast nog een gift overmaken? U mag in dat geval de volgende omschrijving meegeven: Leven2024.

Maakt u zelf uw contributie over en wilt u daarbij een aanvullende gift doen? U kunt dan uw contributie en aanvullende gift als één bedrag overmaken. Graag hierbij het betalingskenmerk vermelden dat op uw contributiebrief staat vermeld. Gelieve hierbij geen punten of streepjes toevoegen.

Bij voorbaat dank!

Loopt u op andere wijze vast in uw bankprogramma? De NPV kan u mogelijk helpen als u een omschrijving of een foto van wat op uw scherm verschijnt mailt naar ledenservice@npvzorg.nl

Wijzigingen kunnen doorgegeven worden via het contactformulier op onze website. Klik hier om naar het formulier te gaan.