Klaar voor de #weekvanhetleven?

Communicatie NPV

Afdeling Communicatie

03 november 2016

Afgelopen week zijn we bij de NPV druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de week van het leven. Ik hoop dat zondag 6 november in veel kerken en gemeenten voorbede zal worden gedaan voor moeders en hun ongeboren kinderen.

In een uitzending van Jacobine op zondag zal aandacht worden besteed aan de week van het leven. (De opname heb ik inmiddels achter de rug.) Daarna volgt een week met acties en activiteiten.  Meer is er te lezen op onze website en op www.weekvanhetleven.nl. Uw gebed en (financiële) steun zijn van harte welkom!

Ik hoop dat het taboe op abortus doorbroken wordt. Of je nu voor- of tegenstander bent van abortus, je kunt er niet omheen dat het aantal abortussen in Nederland veel is: 1 op de 7 zwangerschappen eindigt in abortus! Dat is een drama voor de moeders en verschrikkelijk voor de kinderen die er niet mogen zijn.

Ik hoop dat deze week een doorbraak gaat betekenen. Met een herhaling van zetten in debatten tussen voor- en tegenstanders van abortus schieten moeders en hun ongeboren kinderen niets op. Wel met hulp die aansluit op hun noodsituatie en mensen die in liefde om hun heen staan. Een vrouw verdient beter dan abortus!

Klaar voor de #weekvanhetleven?

NPV-Zorg
altijd dichtbij

Bekijk onze afdelingen

Onze thema's

Bekijk al onze thema's