ReisWijzerkoffer (tijdelijk niet beschikbaar)

ReisWijzerkoffer (tijdelijk niet beschikbaar)

Door op tijd over het levenseinde na te denken, kunt u in de laatste levensfase aandacht geven aan dingen die u echt belangrijk vindt. De ReisWijzer is een koffer met hulpmiddelen die u helpt bij het nadenken over persoonlijke wensen rond het levenseinde. Een aanrader!

€ 3.50

(exclusief verzend- en administratiekosten)


De NPV beschikt over diverse materialen en diensten die u kunnen ondersteunen om, vanuit Bijbels perspectief, keuzes te maken. Deze informatie hebben we samengevoegd in de ReisWijzer. De koffer helpt om de eerste stap te zetten of om u juist verder te verdiepen in uw wensen en keuzes rond het levenseinde.

Wijzer op reis

De ReisWijzer wijst u de weg naar passende informatie voor uw persoonlijke situatie. Aan de hand van de hulpmiddelen in de koffer kunt u vragen beantwoorden zoals: welke mogelijkheden zijn er, wat vind ik belangrijk in mijn laatste levensfase en wie of wat kan mij daarbij helpen? Een waaier met voorbeelden van persoonlijke situaties is de basis van de koffer. U kiest een voorbeeldsituatie die het meest vergelijkbaar is met uw eigen situatie. Vervolgens vindt u een overzicht met tips voor bruikbare informatie die u uit de koffer kunt pakken en gebruiken.

De ReisWijzer is een persoonlijke koffer: u kunt zelf kiezen op welke manier u invulling geeft aan de inhoud.

Wilt u meer lezen over de ReisWijzer? Klik dan hier.