ReisWijzer-koffer

ReisWijzer-koffer

Door op tijd over het levenseinde na te denken, kunt u in de laatste levensfase aandacht geven aan dingen die u echt belangrijk vindt. De ReisWijzer is een koffer met hulpmiddelen die u helpt bij het nadenken over persoonlijke wensen rond het levenseinde. Een aanrader!

€ 3.50

(exclusief verzend- en administratiekosten)


De NPV beschikt over diverse materialen en diensten die u kunnen ondersteunen om keuzes te maken vanuit Bijbels perspectief. Deze informatie hebben we samengevoegd in de ReisWijzer. De koffer helpt u om de eerste stap te zetten of om u verder te verdiepen in uw wensen en keuzes rond het levenseinde.

Wijzer op reis

De ReisWijzer wijst u de weg naar passende informatie voor uw persoonlijke situatie. De hulpmiddelen in de koffer beantwoorden vragen als: Wat vind ik belangrijk in mijn laatste levensfase? Welke mogelijkheden zijn er? Wie of wat kan mij daarbij helpen? De basis van de koffer is een waaier met voorbeelden van persoonlijke situaties. U kiest een voorbeeldsituatie die het meeste lijkt op uw eigen situatie. Daarbij vindt u welke informatie in de koffer daarbij het beste aansluit.

De ReisWijzer is een persoonlijke koffer: u kunt zelf kiezen op welke manier u invulling geeft aan de inhoud.

Wilt u meer lezen over de ReisWijzer? Klik dan hier.
Klik hier voor de digitale versie.