Cursussen voor vrijwilligers

De NPV-Thuishulp richt zich op het ondersteunen van de mantelzorger enĀ aanvullende hulp op de beroepsmatige zorg bij de verzorging van bijvoorbeeld zieken, ouderen, mensen met een handicap of dementie en patiĆ«nten in hunĀ laatste levensfase. Deze hulp is in handen van gemotiveerde vrijwilligers. ZijĀ kunnen hun taak beter uitvoeren door het volgen van een cursus of bijscholing.

Daarom biedt de NPV cursussen en workshops aan voor vrijwilligers van de NPV-Thuishulp en kerkelijke thuishulpgroepen van de NPV. U kunt de cursussen en workshops vinden in het formulier hieronder.

Vul onderstaand formulier in om een cursus of workshop aan te vragen. Wilt u het formulier zo volledig mogelijk invullen?

Vrijwilliger worden?

Heeft u interesse om als vrijwilliger bij de NPV-Thuishulp aan de slag te gaan bij de NPV? Laat het weten via thuishulp@npvzorg.nl. Daarnaast zoeken we regelmatig vrijwilligers voor de Advieslijn 24/7. Neem bij interesse contact op met Rineke Heij, coƶrdinator van de Advieslijn 24/7 via hheij@npvzorg.nl.

Vraag een cursus aan