Over ons

Onze NPV-afdeling zet zich in voor de zorg voor het leven. Dit doen we door middel van het organiseren van thema-avonden, maar ook door praktisch de handen uit de mouwen te steken. We bieden namelijk hulp aan iedereen, ongeacht iemands achtergrond, geloof of wat dan ook. Steeds vaker merken we dat mensen ons weten te vinden en dat is alleen maar mooi!

 

Onze missie

De NPV is een christelijke beweging. Zij erkent de Bijbel als grondslag voor al haar activiteiten. Vanuit de waarden ‘beschermwaardigheid’, ‘solidariteit’ en ‘zorgzaamheid’ draagt de NPV haar gedachtegoed uit aan kerk, samenleving en overheid. Samengevat in de lijfspreuk zorg voor het leven. Dit wordt ook praktisch vorm gegeven door middel van het bieden van hulp via NPV-vrijwilligers dichtbij ( sociale netwerk ondersteuning). Zo draagt de NPV zorg voor het leven, vanuit de overtuiging dat elk leven beschermwaardig is vanaf het prille begin tot en met het einde.

 

Ons bestuur

Onze afdeling heeft een bestuur. Het bestuur legt ieder jaar verantwoording af aan de algemene ledenvergadering. De leden van het NPV-bestuur ontvangen geen bezoldiging van de NPV.

Bestuurssamenstelling:

Dhr. C.J. van Tuijl, voorzitter

Dhr. M. Van Elk, secretaris

Dhr. S. van Dijk, penningmeester

Mw. C.W. Middelkoop-Wielink, bestuurslid en coördinator netwerkondersteuning NPV-vrijwilligers Dichtbij.

Mw. E.W. van der Wilt-Schouten, bestuurslid

Mw. A. Hofland – de Leeuw,  bestuurslid

Onze coördinatoren

Onze coördinatoren zijn de contactpersonen voor het aannemen van de hulpvraag. Zij zorgen ervoor dat de er met vrijwilligers een sociaal netwerk wordt opgezet en dat de hulpvraag voorspoedig verloopt: vanaf de intake tot aan het beëindigen van de hulp.

Corrie Middelkoop

Coördinator NPV-Thuishulp - Woerden - (06) 41 35 58 13

Gerdi van Elk

Coördinator NPV-Thuishulp - Zegveld en Woerdense Verlaat - (06) 14 13 32 65

Hanny van den Boogert

Coördinator NPV-Thuishulp - Kamerik - (06) 13 17 92 15

Josien Visscher

Coördinator NPV-Thuishulp - Harmelen en Nieuwerbrug - (06) 38 27 82 45