Word vrijwilliger

Vrijwilligerswerk bij de NPV in Zuidplas, ooit aan gedacht? Hopelijk is het iets voor jou.
De NPV Vrijwillige Thuishulp Zuidplas is een christelijke organisatie die zich richt op het ondersteunen van de mantelzorg. Ook biedt ze hulp in diverse andere situaties waar extra zorg nodig is in de kernen Moordrecht, Moerkapelle, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen.
De Vrijwillige Thuishulp is in handen van een grote groep gemotiveerde vrijwilligers, die oog hebben voor de medemens en daardoor dit werk met veel liefde en zorg mogen doen.
De vrijwilligers worden ondersteund door het volgen van cursussen om hun taak zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.
Vanzelfsprekend houden zij rekening met de wensen van de hulpvrager en diens familie. Ze gaan respectvol om met de levensovertuiging en gewoonten van de hulpvrager. Bovendien hebben zij een geheimhoudingsplicht.
De vrijwilligers worden begeleid door de coördinatoren, die op hun beurt weer worden ondersteund en toegerust door een NPV consulent.

Word vrijwilliger

Contactpersonen

Lijkt het iets voor u om vrijwilliger te worden? Meld u dan aan via het onderstaande formulier. Twijfelt u nog? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee!

Ja, ik word vrijwilliger

  • De NPV gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Lees meer hierover in onze Privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen

Ik doe vrijwilligerswerk voor een oude man die lijdt aan beginnende dementie. Wekelijks kom ik bij hem thuis, zodat zijn vrouw even de de deur uit kan voor een boodschap of een bezoekje bij een vriendin. Het doen van vrijwilligerswerk geeft me enorm veel voldoening.

Eén keer in de drie weken ga ik als vrijwilliger op stap met een meisje met het syndroom van down. We genieten samen ontzettend van deze momenten!