Word vrijwilliger

Op het eiland Tholen zoeken we nog vrijwilligers voor de thuishulp

Wilt u of jij vrijwilliger worden in Tholen? Wilt u iets betekenen voor een ander, is dat wat u raakt? Lees dan zeker verder!

Vrijwilligers worden niet betaald. Niet omdat ze waardeloos zijn, maar omdat ze onbetaalbaar zijn! Een grappige spreuk. Maar hoe vaak gaat dit wel niet op voor vrijwilligerswerk?! Een arm om je heen, een warme kop koffie, een steuntje in de rug, even ergens niet alleen voor staan. Onbetaalbaar!

Wat houdt het in?

  • Een bezoekje brengen bij mensen die weinig contacten hebben en daardoor eenzaam zijn
  • Boodschappen doen voor hen die dit niet meer kunnen of samen op pad gaan om dit te doen
  • Meegaan naar het ziekenhuis als ze alleen moet en dit niet kunnen
  • Opvang voor een kind dat het ven niet trekt in een thuissituatie

Zo zijn er nog vele dingen op te noemen en zeker in de toekomst zal dit alleen maar toenemen, nu de regering steeds meer gaat naar een participatie maatschappij, waar velen tussen wal en schip gaan vallen.

We hebben vrijwilligers die zich inzetten voor onze mendemens, daarzijn we erg blij mee maar ook ontzetten dankbaar, dat zij dit werk willen en kunnen doen. Maar we kannen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken zodat we ook weer nieuwe taken kunnen oppakken.

Is uw interesse gewekt? Vraag vrijblijvend naar meer informatie en we hopen dat we u of jou dan mogen verwelkomen is ons team.

 

 

 

Word vrijwilliger

Contactpersonen

Lijkt het iets voor u om vrijwilliger te worden? Meld u dan aan via het onderstaande formulier. Twijfelt u nog? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we zijn bereikbaar op het telefoonnummer 06-59320896.

We denken graag met u mee!

Ja, ik word vrijwilliger

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

Ervaringen

Ik doe vrijwilligerswerk voor een oude man die lijdt aan beginnende dementie. Wekelijks kom ik bij hem thuis, zodat zijn vrouw even de de deur uit kan voor een boodschap of een bezoekje bij een vriendin. Het doen van vrijwilligerswerk geeft me enorm veel voldoening.

Eén keer in de drie weken ga ik als vrijwilliger op stap met een meisje met het syndroom van down. We genieten samen ontzettend van deze momenten!