Word vrijwilliger

Vrijwilligers worden niet betaald. Niet omdat ze waardeloos zijn, maar omdat ze onbetaalbaar zijn! Een grappige spreuk. Maar hoe vaak gaat dit wel niet op voor vrijwilligerswerk?! Een arm om je heen, een warme kop koffie, een steuntje in de rug, even ergens niet alleen voor staan. Onbetaalbaar!

Bij afdeling Midden-Betuwe hebben we ook een groep vrijwilligers. Elk jaar komen we twee keer bij elkaar om na te denken over een thema of om gewoon gezellig bij te kletsen en wat te delen over ons vrijwilligerswerk. Aan het eind van het jaar eten we samen en zo sluiten we het jaar gezamenlijk af.

Voor aanmelden/meer informatie: bel met Susanne Vervat: 06-29351070 of meld u aan via onderstaand aanmeldformulier.

Word vrijwilliger

Contactpersonen

Lijkt het iets voor u om vrijwilliger te worden? Meld u dan aan via het onderstaande formulier. Twijfelt u nog? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee!

Mw. S. Vervat

Coördinator NPV-Thuishulp (06-29351070)

Ja, ik word vrijwilliger

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

Ervaringen

Ik doe vrijwilligerswerk voor een oude man die lijdt aan beginnende dementie. Wekelijks kom ik bij hem thuis, zodat zijn vrouw even de de deur uit kan voor een boodschap of een bezoekje bij een vriendin. Het doen van vrijwilligerswerk geeft me enorm veel voldoening.

Eén keer in de drie weken ga ik als vrijwilliger op stap met een meisje met het syndroom van down. We genieten samen ontzettend van deze momenten!