Over ons

Onze NPV-afdeling zet zich in voor  zorg voor het leven. Dit doen we door middel van het organiseren van thema-avonden, maar ook door praktisch de handen uit de mouwen te steken. We bieden namelijk thuishulp voor iedereen, ongeacht iemands achtergrond, geloof of wat dan ook. Steeds vaker merken we dat mensen ons weten te vinden en dat is alleen maar mooi!

 

Over ons

Onze missie

De NPV is een christelijke beweging. Zij erkent de Bijbel als grondslag voor al haar activiteiten. Vanuit de waarden ‘beschermwaardigheid’, ‘solidariteit’ en ‘zorgzaamheid’ draagt de NPV haar gedachtegoed uit aan kerk, samenleving en overheid. Samengevat in de lijfspreuk zorg voor het leven. Dit wordt ook praktisch vorm gegeven door middel van het bieden van thuishulp door vrijwilligers. Zo draagt de NPV zorg voor het leven, vanuit de overtuiging dat elk leven beschermwaardig is vanaf het prille begin tot en met het einde.

Ons bestuur

Onze afdeling heeft een bestuur. Het bestuur legt ieder jaar verantwoording af aan de algemene ledenvergadering. De leden van het NPV-bestuur ontvangen geen bezoldiging van de NPV.

Voorzitter
Mevrouw A. Kooistra
Foarwei 76
9104 BZ Damwâld
Telefoon: (0511) 42 08 99
Individuele belangenbehartiging, Voorlichting & PR en Verenigingszaken
Afgevaardigde Stichting Interkerkelijk Platvorm Talma Sionsberg

Algemeen Adjunct
Mevrouw T. Posthuma
Van Aernsmastrjitte 25
9104 HG Damwâld
Telefoon: (0511) 42 31 95
Collectieve belangenbehartiging
Afgevaardigde Patiënten en Consumenten Platvorm Fryslân (PCPF)

Secretaresse
Mevrouw H. Venema
Telefoon: (0511) 74 50 90

Penningmeester
Mevrouw S. Peterson
Telefoon: (0511) 44 38 18

Algemene bestuursleden
Mevrouw A. de Jager

Mevrouw M. Boon

Mevrouw H. de Kloet