Over ons

NPV-afdeling Epe e.o. zet zich in voor de zorg voor het leven. Dit doen we door middel van het organiseren van thema-avonden, maar ook door praktisch de handen uit de mouwen te steken. We bieden namelijk thuishulp voor iedereen, ongeacht iemands achtergrond, geloof of wat dan ook. Steeds vaker merken we dat mensen ons weten te vinden en dat is alleen maar mooi!

 

 

Onze missie

De NPV is een christelijke beweging. Zij erkent de Bijbel als grondslag voor al haar activiteiten. Vanuit de waarden ‘beschermwaardigheid’, ‘solidariteit’ en ‘zorgzaamheid’ draagt de NPV haar gedachtegoed uit aan kerk, samenleving en overheid. Samengevat in de lijfspreuk zorg voor het leven. Dit wordt ook praktisch vorm gegeven door middel van het bieden van thuishulp door vrijwilligers. Zo draagt de NPV zorg voor het leven, vanuit de overtuiging dat elk leven beschermwaardig is vanaf het prille begin tot en met het einde.

Ons bestuur

Onze afdeling heeft een bestuur. Het bestuur legt ieder jaar verantwoording af aan de algemene ledenvergadering. De leden van het NPV-bestuur ontvangen geen bezoldiging van de NPV.

Het bestuur van de NPV-afdeling Epe e.o. bestaat uit:

De heer J. Keizer, 06 95 20 73 63 (Voorzitter)

Mevrouw M. Panhuis-Mekelenkamp, 06 13 81 88 81 (Secretaris)

De heer M.M. Pannekoek, 0578 57 66 64 (Penningmeester)

Mevrouw F. Coes

Mevrouw G.H. Esveld-Nijhof, 0578 64 21 21

De heer J. Blankespoor, 06 51 88 89 54

Het secretariaat van de afdeling is:
Tongerenseweg-Zuid 191
8162 SC Epe
Tel. 06-13 81 88 81
E-mail epe@afdeling-npvzorg.nl

 

Wat we doen

Wat doet de NPV in Epe? Op deze pagina een kleine greep uit de activiteiten.

Wandelen met bewoners Boskamp
Ieder jaar wandelt de NPV-afdeling Epe e.o. met bewoners van de Boskamp in Epe. Dit jaar zijn we op de markt in het dorp in Epe geweest en hebben we een versnapering gehad op het terras van de Middenstip.

Thema avonden
Ieder jaar organiseert de NPV-afdeling Epe e.o. één of twee thema avonden waar een deskundige spreker een inleiding houd over een actueel onderwerp. De avonden worden beurtelings in de verschillende dorpen van onze afdeling gehouden.

Promotie van NPV afdeling Epe en omstreken
Regelmatig zijn wij te vinden op markten en evenementen in de regio.

Bent u benieuwd naar onze plannen? Of naar wat wij de afgelopen jaren hebben gedaan? Ons bestuur legt daar in de jaarverslagen graag verantwoording over af.